Welkom

Welkom op de site van Klusbedrijf P&P.

Wij verzorgen badkamer, toilet, keukens- en algemene klussen voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden in de provincie Flevoland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Lelystad en heel Nederland.

Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen.

Ons Bedrijf

Klusbedrijf P&P is een vertrouwd adres voor al uw badkamer, toilet, keukens- en algemene klussen.

Ons bedrijf bestaat sinds 2006 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van montage van keukenapparatuur.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar in de provincie Flevoland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Lelystad en heel Nederland.

Onze diensten bestaan uit badkamer, toilet, keukens- en algemene klussen in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in montage van keukenapparatuur. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Referenties

Klusbedrijf P&P werkt tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers, het doet ons dan ook genoegen dat wij onderstaande relaties als referenties mogen noemen. Wij hebben voor onderstaande relaties diverse werkzaamheden uitgevoerd.

 

 • 28-04-10

  Deze vakman gaf mij eerst een advies om zelf iets te proberen voordat hij langs kwam. Door deze tip heb ik zelf mijn vaatwasser weer aan de praat gekregen. Ontzettend vriendelijke actie en dat heeft mij kosten bespaard. Dit soort onbaatzuchtige mensen kom je maar weinig tegen.

 • 17-04-10

  Zeer tevreden. Goeie vent, verstaat zijn vak, sterk servicegericht tegen een prima prijs. Gelijk maar de opdracht gegeven om mijn inductieplaat te vervangen. :-)

 • 29-03-10

  aardig, flexibel, meedenkend

 • 18-03-10

  De opdracht is ingetrokken, vakman voldeed na aanvang niet aan de verwachtingen

 • 10-01-10

  Deze vakman weet nog de betekenis van de woorden "sevice en perfectie". Na telefonisch contact met deze man te hebben gehad kon hij direct komen want hij was toch in de buurt. Tijdens het inbouwen van de nieuwe gasplaat, moest Paul een paar dingen aanpassen omdat de aansluiting van het gas in de oude situatie anders was. Er moesten een paar kastjes verwijdert worden en de oven een stukje naar voren voor het nieuwe electra. En nadat de plaat weer was ingebouwd, electra & gas had aangepast, heeft hij alles weer netjes gemonteerd. Paul stoorde zich ook aan wat deurtjes (in een ander deel v/d keuken) die niet helemaal meer goed hingen en Lees meer

 • 26-01-09

  prima betrouwbare vent!